EXPERIÈNCIA PERSONAL

2015-05-05 16:39

Sóc una usuaria del centre de dia i fa sis setmanes que estic a la residència Elisenda de Montcada. Aquesta residència està adreçada a persones amb malaltia mental, ubicada a l'Avinguda de Madrid de Lleida. És un lloc molt confortable. Té: 3 passadissos, 18 habitacions, una saleta amb sofàs per mirar la televisió, una sala per estudiar i fer activitats, amb llibres, un menjador molt gran amb 6 taules, una cuina i diversos despatxos.

Com a experiència personal tinc moltes coses a dir, la primera és que m'hi trobo molt a gust (els companys són molt agradables i respectuosos, el recinte és molt acollidor), en segon lloc, els àpats que fan són molt bons (fan una dieta equilibrada i una altra de dieta estricta), i en tercer lloc l'habitació és molt confortable (hi ha un llit molt còmode, dos armaris, un bany i calefacció).

La estada a la residència m'aportarà autonomia per poder anar a un pis tutelat. Comparteixo la residència amb el centre de dia en el que faig rehabilitació psicosocial.

La meva experiència personal és molt bona, al centre de dia estic molt a gust, les activitats són força engrescadores. És una experiència enriquidora (fem educació física, anem a visitar museus, fem informàtica, natació, anem a caminar, fem jocs, lectura, teràpia de grup, hàbits de la vida quotidiana, salut, estimulació cognitiva i assemblea).

M'ajuda a millorar la meva salut, aprofito el temps i em sento realitzada.