Dinar de nadal 2015

2016-06-07 16:45

Aquestes festes de nadal, concretament el dia 23 de Desembre a les 14.00 del migdia, més d'una vintena de companys del centre de rehabilitació psicosocial de Lleida vam organitzar un dinar a l’Espai de Salut.


Uns es varen encarregar de guarnir l’espai on realitzem habitualment les activitats. Era un dia especial, ja que fèiem l’acomiadament de la coordinadora del centre, la Sílvia.


Dies previs de la celebració d’aquest esdeveniment vam organitzar-nos per realitzar les diferents tasques, parar la taula, servei dels aliments, animació... El menjar de l'àpat vam comprar-lo a una gran superfície de la zona, el qual oferia un generós descompte.

Primerament vam degustar un aperitiu que constava d’una amanida, patates xip, mandonguilles, croquetes, etc. Després vàrem menjar el pollastre a l'ast amb guarnició de patates que estava boníssim.

Dos usuaris van animar la festa amb una sèrie d’acudits i escenificacions que van preparar amb molta il·lusió i que van tenir molt èxit entre les persones assistents.


Durant l’entrega del regal, la Sílvia es va emocionar i alguns companys també; vàrem dedicar-li uns aplaudiments perquè va ser una persona molt important per nosaltres i va desenvolupar en tot moment una tasca molt professional durant la seva llarga trajectòria dins del servei de rehabilitació psicosocial a Lleida. El típic regal “d’amic invisible” no hi va faltar, que va estar ple de sorpreses nadalenques. El Josep Maria va ser molt detallista a l'hora de fer fotografies a tots els usuaris que les va entregar després.


Aquest dia va ser extraordinari per tots nosaltres perquè vam poder gaudir de la companyia dels nostres companys i professionals en un ambient molt agradable.