7 consells per prevenir l'Obesitat

2016-01-12 16:25

1r. Estigues actiu

La forma més comuna per prevenir l'obesitat és viure un estil de vida actiu. Activitats simples com prendre les escales en comptes de l'elevador o caminar a la botiga, ens poden ajudar enormement. Moltes persones gaudeixen d'anar al gimnàs també, encara que tampoc és imprescindible. Hi ha moltes maneres de practicar exercici: pots sortir a caminar, córrer, anar en bicicleta, nedar, fer alguns exercicis a casa com pot ser el ioga, etc.

2n. Menja sa

La FDA recomana que la persona mitjana consumeixi 2.000 calories per dia repartides en els aliments com els lactis, carns, cereals, fruites, verdures i llegums. Pots adaptar la teva dieta per complir amb aquests estàndards de la FDA, una de les formes més eficaces de prevenir l'obesitat.

3r. Controla el teu pes

És important pesar-se un cop a la setmana per controlar la nostra salut. Si notes que estàs començant a guanyar una mica de pes has de prendre les mesures apropiades per perdre aquest pes. Una opció per a això pot ser comprar una escala elèctrica o caminadora per treballar el nostre cos a casa.

4t. Beu aigua

Moltes vegades la gent sol confondre la deshidratació amb els senyals de fam al cos. La FDA recomana beure vuit o 10 gots d'aigua al dia. L'aigua neta desintoxica totes les impureses en el sistema. Recorda que és important que sigui aigua natural, sense saboritzants ni cap tipus de sucs o sucres.

5è. Realitza una revisió mèdica almenys un cop l'any

Els metges aconsellen que els adults rebin una revisió mèdica un cop l'any per evitar complicacions de salut. En detectar qualsevol complicació primerenca, el teu metge pot tractar ràpidament sense més conseqüències.

6è. Mantingues el menjar escombraries fora de casa teva

L'atractiu del menjar ferralla de vegades pot ser massa difícil de suportar i podem sucumbir a la temptació. No obstant això, sigues intel·ligent i no compris res de menjar escombraries.

7è. Menja només quan tinguis gana

Els estudis han demostrat que les persones que són naturalment primes ho són perquè només mengen quan tenen gana. Només menjar quan el nostre cos ens indica que ha de fer és una bona manera de prevenir l'obesitat.